Home Uitgaan Seksinfo Drugsinfo Wonen Mijn LAmsterdam

DRUGSINFO
Menu
Overzicht
Alles over drugs
Vragen
De risico’s
EHBO drugs
Waar testen?
Alcohol
Tabak
Medicijnen
Softdrugs
Harddrugs
Partydrugs
Smartdrugs
Coffeeshops
Diverse
Hulp en advies
 

Mijn LAm'
Login
Registreren
 
Nu Online
Nu 1 bezoekers online,
waarvan 0 leden.
24h: 71
 
Advertentie


Partydrugs
Partydrugs worden zoals de naam al aangeeft vooral gebruikt in het uitgaansleven.

Party drugs
Uitgaansdrugs
Dit is een website die met name gericht is op jongeren die uitgaansdrugs gebruiken. De website geeft je advies over hoe je dat zo veilig mogelijk kunt De website is ontwikkeld door het Trimbos-instituut.
Drugsenuitgaan.nl
Drugsondercontrole.nl
Vragen over alcohol en drugs. Aan het team worden ook regelmatig vragen gesteld over ontstane klachten en kwalen na partydrugsgebruik.
Drugsinfoteam.nl

Speed
Echt veilig gebruik van speed bestaat niet. Druggebruik is altijd risico lopen. Gebruikers kunnen de risico's wel kleiner maken. Dat kan als een gebruiker: matig gebruikt,nooit meer dan 1 pil neemt. Bij inname eerst een kwart of een halve pil neemt. Alleen gebruikt als hij zich goed voelt. Weet dat je van speed oververhit kunt raken. Lees meer op de website.
Alcoholendrugsinbeeld.nl > Risicosverminderen

XTC
Werking en gezondheidsrisico's van XTC
"Hoe schadelijk is XTC?" Het is een vraag die regelmatig gesteld wordt. Daarom zijn er interactieve presentaties ontwikkeld over de werking en gezondheidsrisico’s van XTC. Daar komen onderwerpen aan de orde als de werking van XTC in de hersenen en het combineren van XTC met andere drugs of met bepaalde medicijnen.Bekend is dat XTC-gebruik kan leiden tot veranderingen in de hersenen. De vraag is of die veranderingen blijvend zijn.XTC kan langdurige medische klachten geven.Je kunt op de website van het Drugsinfoteam ook anoniem je vraag stellen. Downloaden van presentatie kan enige tijd duren.
Drugsinfoteam.nl > XTC

Online infotheek
Alle rubrieken, Alcohol, Cannabis, Cocaïne, GHB, Gokken, Heroïne, Medicijnen en genotsmiddelen, Nicotine, Paddo's, Smarthop producten, Speed, Xtc, Overig
Ilimburg.nl

Hulp en advies
Er is een landelijk medisch spreekuur voor partydrugs.
Mensen met medische klachten naar aanleiding van partydrugsgebruik kunnen hier terecht. Voorbeelden van dit soort klachten zijn: depressiviteit, angst, verminderde concentratie, vermoeidheid, gevoel van schokken in het hoofd, tintelingen, spiertrekkingen, zichtproblemen, duizelingen, Mensen die de klachten herkennen en partydrugs gebruiken of in het verleden hebben gebruikt, kunnen telefonisch een afspraak maken via het telefoonnummer 023-530 74 00 Brijder Verslavingszorg.
Medisch-spreekuur-partydrugs > Partydrugs

Vragen over drugs?
Wil je advies vragen over je eigen gebruik of meer informatie krijgen over XTC, GHB, coke, speed of andere drugs? Je vraag wordt beantwoord door een professional. Persoonlijk en betrouwbaar.Dat kan op Drugsinfoteam > Vragen


Partydrugs
Overzicht
Party drugs
Speed
XTC
Online infotheek
Hulp en advies


Advertentie
   


LAmsterdam.nl alle rechten voorbehouden ©2011 | Current Version: 0.5.4 | Last Update: 06-2011
Gastenboek | Over ons | Contact | Disclaimer | Werken bij LAmsterdam | Meld een bug | Sitemap